Οι Digital Health Experts είναι εδώ για να σας προσφέρουν συμβουλευτική και λύσεις ώστε να ενισχύσετε την εικόνα σας στο διαδίκτυο. Η ομάδα που έχτισε το πλέον επιτυχημένο Portal Υγείας Medlabnews.gr – Iatrikanea.gr σας παρέχει την γνώση και την εμπειρία που απέκτησε στα 5 χρόνια της εντυπωσιακής πορείας του Portal στο διαδίκτυο.

Το Medlabnews.gr – Iatrikanea.gr χτίστηκε εξ’ ολοκλήρου από γιατρούς, από ειδικούς δηλαδή που γνωρίζουν τις ανάγκες των ασθενών και το πώς πρέπει να μεταφερθεί η πληροφορία ώστε να γίνει κατανοητή. Έτσι πέτυχε κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, και αναρτώντας μόνο ένα νέο άρθρο την ημέρα, κατάφερε να κερδίσει μία θέση ανάμεσα στα μεγαλύτερα websites ιατρικής ενημέρωσης στην Ελλάδα. Και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να πραγματοποιηθεί καμία διαφημιστική – προωθητική ενέργεια. Μόνο το content και ο αποτελεσματικός χειρισμός δεδομένων (όπως η επιλογή των σωστών λέξεων για τον τίτλο του άρθρου) ήταν αρκετά. Στα 5 χρόνια λειτουργίας του το www.medlabnews.gr πέτυχε περισσότερες από 35 εκατομμύρια προβολές. Η πορεία της σελίδας είναι ανοδική, ξεπερνώντας πλέον τις 3,5 εκατομμύρια προβολές τον μήνα.

Η πενταετής πορεία μας στο διαδίκτυο, μας έχει προσφέρει πολύτιμη γνώση και εμπειρία για το πώς πρέπει να γίνει η επικοινωνία ενός θέματος υγείας ώστε να έχει την βέλτιστη απήχηση. Έχουμε τη δυνατότητα να μεταλαμπαδεύσουμε πλέον αυτή τη γνώση σε επαγγελματίες υγείας και εταιρείες, και μέσω των υπηρεσιών μας, να σας βοηθήσουμε να κάνετε εντονότερη και αποτελεσματικότερη την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Ενδεικτικά παραδείγματα της δουλειάς μας:

www.medlabnews.gr

www.iatrikanea.gr

www.prosfores.iatrikanea.gr

Δείτε περισσότερα